Станбена зграда во Центар, Скопје

SPRING RESIDENCE SKOPJE e нов, извонреден, ултра модерен резиденцијален станбен објект, кој се истакнува со луксузен асортиман на станови со една, две или три спални соби во Twin 1 и Twin 2. Истиот се карактеризира со архитектура која следи современ тренд, употреба на висококвалитени градежни материјали и претставува јасна и пријатна урбана слика.

Лоциран на одлична локација, во мирната населба Пролет, на само 10мин пеш до Плоштад Македонија. Повеќе информации на контакт тел. 070228206