Ресторан “Аурора” – Козјак

Ресторанот “Аурора” е лоциран на само 30тина километри од центарот на Скопје, со прекрасен, отворен поглед над езерото Козјак. Објектот е изграден од природни материјали кои се претопуваат во планинскиот амбиент, со цел да не му конкурира на истиот и да изгледа како да е негов дел.