Изградба на станбена зграда во Скопје

Понуда на станови во Општина Центар на ул. Христо Смирненски во близина на Универзална сала.

Паркинг просторот е предвиден дел во гаража и дел позади зградата, еден патнички лифт и еден товарен за автомобилите од брендот Orona. Во однос на квалитетот, сите материјали се сертифицирани и ќе отскокнува од она што се нуди денес на пазарот. Влез со гранитни плочки, Baumit фасада со елементи на дрво, квалитетна Roca санитарија и столарија од добропознатиот бренд Rehau, трослоен храстов паркет, термичка и топлинска изолација (енергетска ефикасност А) и пријатно уредена околина со зеленило, се само дел од карактеристиките на станбениот објект. Слободни станови од 75м2 и 85м2, веднаш вселливи.