Зелен кров – ГТЦ Скопје

Како дел од проектот за регулирање на топлотните точки во Скопје, во соработка со УНДП и Град Скопје на повеќе од 1800 квадратни метри создадовме пријатно, зелено катче во срцето на градот. Скопјани навистина заслужуваат чист и зелен град.